Adviesbureau de Rijk

Social media

Wij zoeken

Alle vacatures

CONTACT

Kennis van mensen.

Adviesbureau de Rijk manifesteert zich op geheel eigen wijze op het gebied van Organisatie ontwikkeling en Persoonlijke ontwikkeling en onderscheidt zich door in iedere organisatie de mens centraal te stellen.

De aanpak van de Rijk
Bij ons zit u aan tafel met mensen die zelf ruime ervaring hebben als directeur, manager en als ondernemer binnen zeer diverse netwerken. Adviesbureau de Rijk is ontstaan door de synergie en de visie van de verschillende partners en kenmerkt zich door haar specifieke stijl en unieke aanpak: ondernemend, lef, langetermijnrelatie, holistische benadering. Dat zijn onze gedeelde drijfveren en dát is de bindende factor binnen ons bureau. Wij zijn een eigenzinnig intermediair als het gaat om veranderingen in de top van organisaties. Onze sleutel tot uw succes is: persoonlijk contact, een groot netwerk, ervaring, branchespecifieke kennis van onze partners, en – natuurlijk - vertrouwen.

Wij hebben ook het lef om die dingen tegen u te zeggen die u misschien minder vaak hoort. We onderscheiden ons door een actieve rol als uw adviseur (met ‘raad en daad’) wat mede zorgt voor een langetermijnrelatie met u en uw organisatie.

Benieuwd naar de visie van de Rijk, bekijk onderstaande introductie of vraag een brochure aan. Uiteraard lichten we onze visie ook graag persoonlijk toe.