Adviesbureau de Rijk

Social media

Wij zoeken

Alle vacatures

CONTACT

Voor relaties

Om een goede samenwerking op te bouwen en te onderhouden, werken wij vooral ‘naast en met u’. Na de kennismaking met u en uw organisatie onderhouden wij onze samenwerking door regelmatig, gevraagd en ongevraagd, met u (markt- en maatschappelijke) ontwikkelingen door te spreken.

Wat ons onderscheidt is onze kijk op mensen. Hun toekomstplannen, groeiperspectief, ambities en hetgeen ze hiermee voor u kunnen doen, is wat ons betreft het uitgangspunt voor een toekomstige relatie tussen u en een kandidaat. Dit is de reden waarom Adviesbureau de Rijk geen verschil kent tussen de procedures van Interim management of Executive search. Voor Bedrijfsopvolging is op basis van deze zienswijze een specifieke werkwijze.

Belangrijk is de persoonlijkheid en het gedrag van uw nieuwe collega of overnamekandidaat. Naast de uiteraard passende achtergrond en ervaring is elk bedrijf op zoek naar een ‘click’ binnen het team. U zoekt immers een persoon die voor u het verschil maakt in de toekomst, de contractvorm is daarbij van secundair belang.