Adviesbureau de Rijk

Social media

Wij zoeken

Alle vacatures

CONTACT

Zoekt partners

Adviesbureau de Rijk heeft een eigenzinnige kijk op Search (recruitment en interim), Development (Business en Personal), HRM (HR-service en support) en Managementondersteuning. Steeds geldt dat de "mens" de sleutelfactor is, door deze centraal te zetten bieden wij een unieke, integrale dienstverlening. Wij merken dat onze benadering organisaties steeds meer aanspreekt. De Rijk is een grote voorstander van een netwerkorganisatie, dit geeft mensen ruimte en verantwoordelijkheid. Om verdere invulling te geven aan onze netwerkorganisatie is er ruimte voor zelfstandig werkende partners die onze visie onderschrijven en op deze manier willen werken.

WIE?
Wij zijn op zoek naar ondernemende, eigenzinnige consultants die samen met Adviesbureau de Rijk 'het verschil maken' in haar/zijn regio. Ervaring binnen ons vakgebied is gewenst maar het delen van onze visie en het willen bouwen van je eigen klantenkring, is een harde eis.

WAAROM?
We hebben expansiedrift en willen onze visie graag landelijk uitdragen. De markt is sterk in beweging en heeft na een lange rusttijd belang bij een actieve, moderne, onderscheidende aanpak. Wij merken dat bedrijven, zorg- en overheidsorganisaties dit onderschrijven. Daardoor wordt De Rijk in toenemende mate betrokken bij  de (groei) plannen van onze opdrachtgevers. En dat speelt uiteraard in het hele land, niet specifiek in het noorden van het land. Er is een nieuw evenwicht binnen HRM en Business Development ontstaan, hetgeen de vraag naar onze werkwijze en -stijl laat groeien.

WAAR?
Adviesbureau de Rijk werkt nu vanuit Beetsterzwaag (Friesland). We streven naar een evenwichtige spreiding van kantoren in kansrijke vestigingsgebieden.

Nieuwsgierig? Interesse? Bel en kom eens langs voor een kennismaking...  Immers het gaat ons om mensen... en niet CV's.

CONTACTPERSOON:

Arthur Matien
M: (06) 22 80 80 22
E: arthurmatien@adviesbureauderijk.nl