Adviesbureau de Rijk

Social media

Wij zoeken

Alle vacatures

CONTACT

interim management

"Onconventionele aanpak"

Adviesbureau de Rijk verzorgt Interim Management op zowel strategisch als operationeel niveau binnen het bedrijfsleven, de overheid, onderwijsinstellingen en de zorgsector.

Naast een uitgebreide kandidatenportefeuille beschikt Adviesbureau de Rijk over een veelzijdig netwerk van interim managers die zichzelf met hun kennis en kunde ruimschoots hebben bewezen. Hierdoor zijn de juiste kandidaten altijd snel in beeld.

Eén van de sterke punten van Adviesbureau de Rijk is dat, door eigen ervaring, wij de wereld van de (ondernemers)organisatie en die van de interim manager goed kennen. Dit maakt dat er altijd snel en effectief gereageerd wordt. Omdat het niet zelden om complexe opdrachten gaat, geldt ook hier dat de kennis van de organisatie, de feitelijke vraag/positie en de randvoorwaarden vooraf goed in kaart gebracht moeten zijn. Pas daarna worden kandidaten voor het bespreken van deze potentiële opdracht benaderd, om vervolgens te bepalen of er een match kan worden gemaakt.

Adviesbureau de Rijk streeft naar lange termijn relaties met zowel de opdrachtgevers als onze interim managers. Kwaliteit wordt gegarandeerd door een helder plan van aanpak, duidelijke voortgangsrapportage, regelmatige terugkoppeling met zowel de interim manager als met de opdrachtgever(s).

Tijdens de tussenevaluaties bespreken wij ook of de uitvoering van de opdracht nog parallel loopt met de gedefinieerde opdracht. Daarnaast vindt monitoring plaats van de beschikbare budgets.

Op deze manier zorgt Adviesbureau de Rijk snel en effectief voor een oplossing van al uw interim vraagstukken.

overzicht van de huidige vactures / interim opdrachten / ondernemerschap

Meer informatie ontvangen over Interim Mangement? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend informatie aan.