Adviesbureau de Rijk

Social media

Wij zoeken

Alle vacatures

CONTACT

Executive search / recruitment

Adviesbureau de Rijk is de specialist in de ondersteuning van organisaties als het gaat om het vinden van een inspirerende en passende manager of directeur. Wij kennen mensen.... mensen die actief op zoek zijn naar een nieuwe werkkring, maar ook een groot aantal latent zoekende professionals. Organisaties vragen ons voor actuele vacatures die zsm ingevuld zouden moeten worden, maar ook om mee te  denken (en doen) als het gaat om her-positionering en verandering van de directie/MT.

EEN ZORGVULDIGE INVENTARISATIE
Een intensieve verkenning van de vacature is bijzonder belangrijk. Middels een business model canvas sessie willen met een representatieve afvaardiging van de werkgever in gesprek gaan over het ideale profiel van de nieuwe collega.  Wie zoekt u, waarom, wat zijn de verwachtingen en wat de uitdaging, waar ligt de toekomst, ... Dit levert niet alleen een goed en specifiek zoekprofiel op maar zorgt ook voor draagvlak binnen de organisatie.
Datzelfde geldt voor de kennismaking met kandidaten: wie is de mens achter het CV? Wat zijn de drijfveren, de waarden en normen en wanneer/hoe acteert een persoon vanuit zijn of haar kracht.

HET PROCES 
Adviesbureau de Rijk begeleidt actief het gehele proces. Vanaf de inventarisatie, publicatie, werving, selectie en implementatie zijn wij betrokken. Met oog voor detail: wij creĆ«ren een passende omgeving, creatieve vormen zodanig dat de kandidaten zichzelf kunnen/moeten laten zien en er wederzijds een helder beeld ontstaat. 

IMPLEMENTATIE
Adviesbureau de Rijk staat garant voor een zorgvuldige, transparante en professionele procedure. Deze gefundeerde werkwijze wordt vooraf met de opdrachtgever besproken en biedt ruimte voor flexibiliteit als de situatie daar om vraagt. Belangrijk is ook de implementatie, dat betekent dat wij de benoemde kandidaat tijdens het eerste half jaar regelmatig zullen spreken.

overzicht van de huidige vacatures / interim opdrachten / ondernemerschap

Meer informatie ontvangen over Executive Search? Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend informatie aan.